Program

Udskriv
Senest opdateret: 11 august 2019

Program for Byfest 2019

Kl. 10.00 TA' SELV MORGEN-BORD I TELTET .

Borgerforeningen serverer fælles morgenmad i det opstillede telt. Prisen er kr. 30,- pr. person. Husk tilmelding – se bagest i programmet

Kl. 10.45 TILMELDING TIL TURNERINGER .

Bymesterskab i petanque: Turneringen starter klokken 11:00, og det vil være super med tilmeldinger inden dagen til lisbet@lundum.dkeller på dagen på pladsen til Lisbet. Holdene sammensættes på dagen – eller man kan tilmelde et hold. Med bring selv kugler eller lån på pladsen.

Kl. 11.00 HOPPEPUDEN ÅBNER .

Der er traditionen tro hoppepude for alle børn på pladsen

Kl. 12.00 "GADEKAMPE" .

Dyst sammen med din nabo – mod dem fra resten af byen.

Vi laver sjove små-dyste og opgaver omkring medborgerhuset i hold for voksne og børn. Vi regner med, at der stilles med mindst et hold fra hver vej.

Der bliver udpeget en holdkaptajn for hver vej i byen. Holdkaptajnerne samler holdene i løbet af formiddagen. Du skal bare møde op på pladsen – her finder du en oversigt over holdkaptajnerne, som du skal tilmelde dig til.

KØB DIN FROKOST PÅ PLADSEN .

Der bliver en frokost-bod på pladsen, hvor du kan købe man, drikkevarer, is og lækkerier i løbet af dagen. Du kan betale kontant og med Mobilepay

KL. 16.00 BODERNE LUKKER .

Forberedelse til festmiddag, omklædning mv.

KL. 18.30 FESTMIDDAG I TELTET ... ..........

Menu: Forskellige grillede stege med gode blandede salater og flutes.

Pris: Voksne 125 kr. Børn (under 14 år) 50 kr.

Øl, sodavand og gode vine kan købes.

Der vil senere være mulighed for at købe kaffe og te.

HUSK tilmelding – se bagest i programmet

BEMÆRK VENLIGST, AT I SELV SKAL MEDBRINGE SERVICE, BESTIK OG EVT. VINGLAS OM AFTENEN. DER ER IKKE MULIGHED FOR AT LÅNE I MEDBORGERHUSET.

DER SPILLES OP TIL DANS ............... "Nolles" spiller op til dans – livemusik kl. 21-24 - så der bliver rigtig god mulighed for en sving-om med naboen.

KL. 02.00 BYFESTEN SLUTTER .

 

 

Site Map

By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.